mercredi 25 novembre 2015
Biscuiti cu nuci si alune inrobati in ciocolata
Atit de simpli si gustosi !!!
Pt aluat:
100 gr unt
80 gr zahar
1 pachetel de zahar vanilat
1 ou
150 gr faina
50 gr de miez de nuca
50 gr de alune
Pt glazura
200 gr de ciocolata 52 % cacao
Intr-un bol zbatem cu mixerul untul moale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat timp de 2-3 minute. Adaogam un ou si zbatem cu viteza mai mica inca 1 minuta. Adaogam faina si nucile farimitate si mestecam cu o lingura de lemn. Pe o tava acoperita cu hirtie de copt formam 12 biscuiti. II coacem la 175° timp de 10-15 minute, nu mai mult.
II racim si ii glazuram cu ciocolata topita.Eu am folosit numai 120 gr. Pentru ca ciocolata sa luciasca si sa se intareasca frumos pe biscuiti, trebuie topita la aburi la temperatura cit mai mica, adica sa nu infierbintati prea tare ciocolata.
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire